Οι αξίες μας

Στη δικηγορική εταιρεία ΚΟΤΣΑΛΟΣ | ΜΑΚΡΗ & Συνεργάτες, οι αξίες που αντιπροσωπεύουμε αποτυπώνονται στον τρόπο που εργαζόμαστε.

Αποτελεσματικότητα

Για εμάς, κάθε υπόθεση αποτελεί προτεραιότητα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και στην αξιολόγηση όλων των δεδομένων κάθε υπόθεσης με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πελάτων μας. Οι υπηρεσίες μας ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας με αποτέλεσμα να μας επιλέγουν ανάμεσα στους έμπιστους συνεργάτες τους.

Δέσμευση στην αριστεία

Η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια και στην πρόβλεψη και στάθμιση κινδύνων με στόχο τη χάραξη μίας νομικής πορείας για την αποφυγή και μείωση διαφορών στο μέλλον είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν την ομάδα μας στον κλάδο. Αποτελεί δέσμευσή μας η παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών σε κάθε τομέα εξειδίκευσής μας.

Εξειδίκευση

Πιστεύουμε ότι η εμπεριστατωμένη γνώση διαφορετικών τομέων του δικαίου και η κατανόηση της λειτουργίας της εκάστοτε αγοράς αποτελούν προϋπόθεση προκειμένου να καταρτιστεί μία συμφωνία ή να επιλυθεί μια διαφορά. Φροντίζουμε να παρέχουμε την εξατομικευμένη συμβουλευτική και δικαστηριακή εκπροσώπηση που απαιτείται σε κάθε υπόθεση. Η εταιρεία μας αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα του δικαίου με στόχο την αρτιότερη εκπροσώπηση των πελατών μας.

Εξωστρέφεια

Διαθέτουμε εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων στο εξωτερικό μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία, στην Ελβετία, στην Κύπρο, στην Τουρκία και στη Βουλγαρία. Με στόχο μας να εξασφαλίζουμε την αρτιότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε κάθε χώρα, συνεχώς επεκτείνουμε το δίκτυο συνεργατών μας.